There was an error in this gadget

BitDefender Total Security 2012 Full Version

BitDefender telah merilis 3 produknya yang terbaru yaitu BD Antivirus, BD Internet Security, dan BD Total Security 2012. Sekarang aja masih 2011, hebatnya, lagi - lagi ini software meraih peringkat pertama kategori antivirus terbaik dunia. Apa saja yang baru?

Microsoft Office Professional Plus 2010

Kali ini, Microsoft telah merilis versi office terbarunya yaitu Microsoft Office Professional Plus 2010. Pastinya banyak fitur dan fasilitas lain yang dipersembahkan.Bagi kamu - kamu yang ingin mencobanya, silahkan download.

Download Format Factory - Complete Converting Tools

Format factory merupakan media konversi multifungsi yang berfungsi untuk mengkonversi file audio dan video ke beberapa format file lainnya.

7-zip 9.20 best free compressing tools

7-Zip is open source software. Most of the source code is under the GNU LGPL license. The unRAR code is under a mixed license: GNU LGPL + unRAR restrictions.

Install Windows lewat USB / Flashdisk dengan WinToFlash

WinToFlash starts a wizard that will help pull over the contents of a windows installation CD or DVD and prep the USB drive to become a bootable replacement for the optical drive. It can alsow do this with your LiveCD.

Wednesday, November 17, 2010

eBooster, use flash memory as RAM ( Menambah RAM dengan Flash Disk)

Boost your system PC Performance
Give Your Windows PC a Boost!
eBoostr™, working as an alternative solution to ReadyBoost and SuperFetch technologies, implements a different advanced approach to use flash memory to speed up your computer
It speeds up your PC and improves application responsiveness by using flash memory and free RAM as an extra layer of performance-boosting cache for your PC. Use up to four inexpensive flash devices to speed up your system. Add more speed to your PC without any hardware upgrade!

Aplikasi sering hang?Atau komputer lambat?Bisa jadi penyebabnya adalah kapasitas RAM yang kecil. Lalu bagaimana mengatasinya?Salah satu caranya adalah dengan memanfaatkan flash disk kamu sebagai RAM. Ini merupakan alternatif bagi yang tidak ingin/harus membeli RAM baru untuk menambah kapasitas. Caranya adalah menggunaka aplikasi ebooster yang satu ini. Dengan ebooster, kita dapat memanfaatkan media penyimpanan lain sebagai tambahan RAM. Tetapi perlu diingat, flash disk mungkin bisa bekerja mirip RAM asli namun tetap tidak bisa seperti kinerja RAM yang sebenarnya.

Caranya adalah
Download Ebooster.exe Disini dan
download crack nya Disini agar menjadi full versi

- install ebooster.exe lalu restart
- copykan patch ke folder instalasi berada dan jalankan patch.exe disana
- Masukkan flash disk
- Baru deh jalankan ebooster control panel
- Pilih alamat drive flash disk yang akan dijadikan RAM
- Biarkan proses pembuatan cache hingga selesai.
- Sekarang kinerja RAM yang asli telah terbantu oleh RAM virtual.

This tool makes your pen drive any size run in any usb driver as a RAM memory to your Desktop or Notebook.

Ebooster is build to solve the problems of low efficiency in your computer with a simple software. Get ready to use your Vista ReadyBoost and everything else having a simple 1 or 2 Gb and your computer is gonna run like cheetah.

Dari situs resminya, software ini diberi harga USD 19. Tapi iki77 kasih gratis tis tis....

Monday, August 16, 2010

PCMAV 3.1.1 (Agustus 2010)

pcmav 3.1.1PCMedia Antivirus 3.1 kini telah hadir. Varian virus yang dikenali sekarang berjumlah 3364 virus. Segera download untuk menggantikan versi sebelumnya dan menjaga komputer kamu dari virus lokal yang merugikan.

Download PCMAV 3.1.1

Friday, August 6, 2010

Microsoft Office Professional Plus 2010 + Activator

Siapa yang tidak kenal aplikasi yang satu ini??menarikayanya ga mungkin deh kalo ga kenal,apalagi pengguna windows. karena sepertinya office ini sudah menjadi sesuatu yang wajib ada pada sistem operasi windows.

Kali ini, Microsoft telah merilis versi office terbarunya yaitu Microsoft Office Professional Plus 2010. Pastinya banyak fitur dan fasilitas lain yang dipersembahkan.Bagi kamu - kamu yang ingin mencobanya, silahkan download dari iki77 karena dikasih gratis lho,,kalo beli sekitar 4-5jt an,,gigitjari

Kalo soal tampilan dan navigasinya hampir tidak jauh berbeda dengan versi 2007, malah cenderung lebih menarik tampilan office 2007,,tapi soal kecepatannya,office 2010 pemenangnya,sudah terasa pada saat start program,waktu tunggunya lebih cepat.cobain aj..:tralala:

O iaa, ini bukan Tecnical Preview lagi, tapi uda resmi,,:okay:





Gimana? tertarik, segera download, install, dan jalankan activatornya,,

Download Microsoft Office Professional Plus 2010 from indowebster
installer package

Download Office Activator
key management to activate product

Password : iki77.blogspot.com

Nero Multimedia Suite 10 + Serial

download nero 10 serialNero Multimedia Suite 10 excels your multimedia power with a collection of three products bundled into one powerful suite. It’s loaded with advanced video editing features, media organizer and player, superior burning software, reliable backup technology, and special multimedia tools to enhance your music, photos and videos.

for review, you can see here

Nero 10 kini telah hadir,menggantikan versi 9, kelebihan yang iki77 lihat adalah dari segi responsibiitasnya yang jauh lebh baik dari versi sebelumnya. Pada versi 10, waktu instalasi tidak memerlukan waktu hampir setengah jam untuk menginstall seluruh aplikasinya,selai itu, proses startup programnya pun jauh lebih cepat, dari segi tampilan dan navigasi tidak jauh berbeda dengan versi 9.

download nero 10 serial
Agar lebih cepat lagi dalam proses instalasi, sebaiknya pilih saja aplikasi yang dianggap perlu (customize), seperti:
Nero StartSmart,
Nero Burning ROM,
Nero Recode,
Nero Express,
Aplikasi lainnya terserah mau diinstall apa ngga,,:tralala:
Silahkan sedot dari link dibawah

Download Nero Multimedia Suite 10
Installer Package

Download Nero 10 Serial
Use this serial to activate full version

Thursday, August 5, 2010

Adobe Photoshop CS5 Extended + Patch

Adobe Photoshop software redefines digital imaging with a strong focus on photography; breakthrough capabilities for superior image selections, image retouching, and realistic painting; and a wide range of workflow and performance enhancements.
Get precise results when making complex selections, remove any image element and see the space fill in almost magically, and create stunning photo-realistic or surreal HDR images.

Complex selections made easy

Select specific areas within an image in fewer clicks. Easily select intricate image elements, such as hair; eliminate background color around selection edges; and automatically vary selection edges and perfect masks using new refinement tools.

Content-Aware Fill

Remove any image detail or object and watch as Content-Aware Fill magically fills in the space left behind. This breakthrough technology matches lighting, tone, and noise so it looks as if the removed content never existed.

Superior HDR imaging

Create photo-realistic or surreal HDR images with unprecedented speed, control, and accuracy. Get better-than-ever results thanks to automatic ghost removal and greater control with tone mapping and adjustments, and even give single-exposure photos the look of HDR.

Extraordinary painting effects

Easily change a photograph into a painting or create unique artistic effects with the Mixer Brush, which offers on-canvas color blending, and Bristle Tips, which let you create lifelike, textured brush strokes.

Automatic lens correction new

Save time with automatic correction of lens distortions, chromatic aberration, and vignetting. Photoshop CS5 uses an image file's EXIF data to make precise adjustments based on the type of camera and lens you used.

Better media management enhanced

Easily manage media with more flexible batch renaming, and access your assets in the context of what you're working on by using the customizable Adobe Mini Bridge panel in Photoshop.

Streamlined creative reviews new

Use Adobe CS Review, part of new Adobe CS Live online services,* to initiate a more secure review without leaving Photoshop. Reviewers can add comments to your images from their browsers, and you see the comments appear automatically on your screen. CS Live services are complimentary for a limited time.

Easier UI management new

Use the collapsible Workspace Switcher to quickly navigate and choose among favorite UI configurations. Live workspaces automatically record your UI changes so panels will remain in place even if you switch away for a while.


Cara Install
- Pastikan file Photoshop_12_LS1.exe dan Photoshop_12_LS1.7z berada di folder yang sama
- Jalankan Photoshop_12_LS1.exe untuk mengekstrak file photoshop, misalkan didesktop
- Setelah beres, ntar didesktop ada folder photoshop cs5
- Nah, jalanin setup.exe yang ada dalam folder itu
- Pilih trial installation, install sampe akhir
- Jangan dijalanin dulu photoshop nya
- Setelah beres, jalanin activator yang udah didownload dari iki77
- klik gambar macannya sampe ada tulisan OK
- Enjoy,,,,menari

doaMaaf teman,disini iki77 g bisa kasih alamat downlnoad yang pasti, soalnya iki77 sendiri ngedownload dari situs resminya langsung. Caranya, kamu harus daftar dulu ke adobe.com, setelah itu klik alamat downloadnya dibawah ini:

Download from Adobe

Optional
File 1 (Photoshop_12_LS1.7z)
Straight Download from Adobe --> (atau cobain ini, siapa tau langsung download)

File 2 (Photoshop_12_LS1.exe)
Download adobe extractor from ziddu --> (buat exctract file 7z diatas, atau bisa pake winzip)

Kelemahan dari situs resmi adalah filenya g akan bertahan lama,karena kalo ada produk baru,pasti diganti, makanya buruan!

Bagi yang punya akun rapidshare,ada alamat2nya dibawah
passwordnya : freezesoft.com (kalo diminta)

http://rapidshare.com/files/382024879/ADBPSCS5EXTFN.part01.rar
http://rapidshare.com/files/382024806/ADBPSCS5EXTFN.part02.rar
http://rapidshare.com/files/382024840/ADBPSCS5EXTFN.part03.rar
http://rapidshare.com/files/382024969/ADBPSCS5EXTFN.part04.rar
http://rapidshare.com/files/382025886/ADBPSCS5EXTFN.part05.rar
http://rapidshare.com/files/382025766/ADBPSCS5EXTFN.part06.rar
http://rapidshare.com/files/382025785/ADBPSCS5EXTFN.part07.rar
http://rapidshare.com/files/382025837/ADBPSCS5EXTFN.part08.rar
http://rapidshare.com/files/382026887/ADBPSCS5EXTFN.part09.rar
http://rapidshare.com/files/382026445/ADBPSCS5EXTFN.part10.rar

Link dari softpedia


Tapi yang pasti adalah ini nih activatornya, supaya dapet full versi gratis,:luthuna:

Download Adobe Photoshop CS5 Activator
Activate to Volume Licensed

Wednesday, July 21, 2010

CorelDRAW Graphics Suite X5 + Keygen

download corel x5 crackCreativity and power come together in CorelDRAW Graphics Suite X5. With increased speed, more accurate color control, enhanced vector illustration tools and new Web capabilities, it’s a must-have for any designer. Get going quickly with new professionally designed templates and learning materials. Find graphics, fonts and images on your computer faster than ever with new Corel® CONNECT. Re-purpose and share your creations anywhere with expanded file compatibility. Then output everywhere, from Web banners and animations, to logos, custom signs and more.

* More speed with new multi-core support
* More rich content and professional templates
* More learning tools, video tutorials and expert tips
* More compatibility, with support for over 100 file formats
* More color control and consistency
* More Web capabilities, including Flash animation support
* More output options for print, Web, digital signs and more

download corel x5 crack
All-in-one professional graphics suite

Find everything you need for professional graphics illustration, layout, tracing, photo editing, Web graphics and animation in one complete suite of integrated applications that is easy to learn and use.

Easy to learn and use

Start smoothly and learn quickly with built-in learning tools, valuable video tutorials, design insights from experts and a visually rich, online guidebook. (A hard cover, full-color, printed guidebook is included with the box version.)
High-value digital content

Enrich your designs with over 1,000 professional fonts, including Helvetica®, Garamond® and Frutiger® fonts for the first time ever. Plus, take advantage of high-value digital content, such as premium clipart, royalty-free photos and vehicle templates.
Precise control and easy sharing

Output to a broad variety of media, from distinctive logos and signs, to striking marketing materials, Web graphics, billboards and car wraps. Export options let you compare file formats before export, so you can optimize your settings to achieve the highest file quality.
Market-leading file compatibility

Re-purpose and share your creations anywhere with market-leading file compatibility. Import and export files quickly and easily with dozens of supported file formats, including PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD and DOCX.

CorelDRAW Graphics Suite X5—graphic design software that brings new meaning to visual communication.

Cara install :
- Jalankan keygen.exe,dan klik serial number
- Copy serial number yang muncul
- jalankan setup corelX5 nya
- Pilih i have serial number dan paste serial yang sudah dicopy tadi
- next dan hilangkan tanda cek pada allow product updates, dan install sampe beres
- buka corel x5, dan klik another options di kiri bawah pada saat tampilan meminta aktivasi produk
- pilih phone corel
- ketik installation code yang ada ke aplikasi keygen untuk mendapatkan activation code
- setelah betul di ketiknya, klik activation code,
- copy activation code yang ada di keygen ke corel, klik next
- beres! n restart corel

Download CorelDraw X5 Installer

Download Keygen

Thursday, July 8, 2010

Switch Plus Audio Converter 2.01 + Keygen

free audio converterSwitchSound Audio Converter, dikembangkan oleh NCH Swift Sound, adalah contoh bagus dari bagaimana cara membuat software yang fungsional dan komprehensif. Software ini memiliki fitur yang luas dan kompatibilitas format terbaik dari software audio converter yang ada. Maka jangan heran kalo Switch Plus menduduki posisi PERTAMA di Toptenreviews.com dan meraih Gold Award kategori audio converter (dilihat 8 Juli 2010). Yang menarik lainnya dari software ini adalah ukuran filenya yang kecil tidak lebih dari 3 MB dan ringan digunakan.
Bagi para professional audio ataupun newbie yang ingin mengubah format file audio, apapun formatnya yang ada saat ini, nih biar Switch Plus yang layanin!:kemari:


Switch is just as useful for professionals that need to convert many songs into multiple formats as it is for the average person who knows they want to convert an AAC file to MP3. Switch is able to handle many different audio formats and has the largest selection of output formats of any program we reviewed. This makes it useful for many different situations and music players.

Supported Audio File Formats
wav, mp3, wma, mp2, m4a, ogg, avi, mid, flac, mov, amr, aac, mpga, dct, au, aif/aiff, raw, dvf, vox, cda, gsm, dss, sri, shn, dss, msv, wmv, and more

Switch Audio Converter Features

* Batch converting to convert many audio files at once
* Import and convert a playlist (m3u and pls)
* Import video files and extract audio (avi, mov, mpeg)
* Extract and convert audio from DVDs
* Customizable right-click "Quick Convert" options
* Convert from multiple file formats at one time
* Access online database to add song information
* Listen to tracks prior to conversion
* Automatically normalize audio while converting
* MP3 encoder supports constant or variable bit rates
* WAV encoder supports a range of sample rates
* Use as a command line plugin for automation with software to convert or
compress audio files

Typical Audio Converter Applications

* Convert audio to mp3 for your iPod, PSP or phone
* Convert wav to mp3 files to save hard drive space
* Convert mp3 to amr to use as a ringtone
* Convert audio files not supported by other software
* Extract audio sound bites from video files
* Open formats not supported by your sound editor

System Requirements

* Windows XP 2000/2003/Vista/2008 and Windows 7
* For earlier Windows versions (98, ME) click here

Cara Install:
- Jalankan setup file
- Jangan check pilihan untuk menginstall software lainnya
- Instalasi selesai
- Jalankan keymaker, masukkan nama dan generate code
- Jalankan aplikasi switch audio dan klik File lalu klik "Register and Purchase Switch Audio"
- Masukkan nama dan serial number yang sudah di generate tadi
- Beres


Seperti biasa kalo mau beli klik disini, kalo mau gratis, klik link dibawah, jangan lupa klik iklan yang ada di iki77 yach, 2x browse aj gpp,,


Download Switch Plus 2.01
Advanced audio converter

Download Keygen Only
Get your software registered for free

Monday, July 5, 2010

Download SmadAV Rev 8.2 Pro

SmadAV merupakan antivirus canggih asli buatan Indonesia,dibuat lebih fokus pada virus - virus buatan indonesia yang sekarang ini banyak menyebar luas. Dikarenakan virus buatan indonesia lebih banyak bersifat merusak dan sangat merugikan korbannya.Uniknya SmadAV ini bisa dipadukan dengan antivirus internasional lain alias bisa kompromi,,selain itu kapasitas file antivirus ini berukuran kecil dan ringan saat dijalankan,nggak ribet deh pokone,,sip!:okay:

SmadAV ada dua jenis, yaitu jenis free dan jenis PRO, apa bedanya??:bingung?:
Lihat tabel dibawah



Untuk mendapatkan yang free, kamu bisa langsung download filenya dari situsnya langsung disini sedangkan untuk mendapatkan yang Pro secara resmi, kamu harus menjadi donatur dulu alias nyumbang.

Nah, kalo kamu tetep pengen gratis trus dapet yang pro pula,iki77 kasih serialnya,,

"Perlu diingat,g ada garansi yah,soalnya serial yang ada saat ini mungkin sekarang atau nanti bisa terblokir dikarenakan banyak yang pake,tapi cobain aj deh"sengihnampakgigi

Setelah instalasi,lakukan registrasi dengan serial dan username yang iki77 berikan,setelah menjadi versi Pro, "Jangan centang pilihan aktifkan update otomatis"takbole

Download SmadAV Rev 8.2
Antivirus Lokal Indonesia

Download Serial Only
Get Pro version for free

Winzip 14.5.9095 Pro + Serials (Juli 2010)

Winzip merupakan software aplikasi khusus untuk mengkompresi atau dekompresi file.Dimana kita bisa mempaket kan beberapa file kedalam satu format file yang berukuran lebih kecil dari aslinya. Dari zaman pentium 1, winzip sudah ada melayani para penggunanya yang akhirnya terkenal sampe sekarang. Oleh karena itu, Winzip ini selalu menjadi software nomor 1 di toptenreviews.com. Dengan Winzip, kita dapat mengkompresi file ke dalam berbagai macam format file kompresi secara mudah dan praktis, serta ringan untuk komputer kita. Kali ini telah muncul versi terbarunya yaitu Winzip 14.5 Pro.

WinZip is the world's most popular Zip utility for file compression, encryption, packaging, and data backup. Now supporting Windows 7, WinZip 14 makes it easy to zip and unzip files for quick, efficient, and secure file transfer, email transmission, and data storage. Compress files with WinZip 14 to save space and reduce transmission times. Use it to open Zip, Zipx, RAR, 7Z, BZ2, CAB, JAR, IMG, and other compressed file types. Bundle related files together. Secure confidential data and automatically back it up.

winzip 14 pro keygen


WinZip 14 even supports photo and image compression. Now you can compress your digital photographs and graphic images by 20 to 25% with no loss of photo quality or data integrity. This lets you send pictures faster and fit more on your flash drive, CD/DVD, or hard disc than ever before.

Requirements: Microsoft® Windows 2000, Windows XP, Windows Vista®, or Windows 7

Winzip 14 Pro ini diberi harga US$ 49.95 (Juli 2010), klik disini untuk membeli. Kalo mau gratis, seperti biasa, klik link dibawah..encem

Download Winzip 14.5 Pro
The best file compression software

Download Serial Number Winzip 14.5 Pro
Get pro version for free

Download PCMAV 3.0.3 Ragnarok (Juli 2010)

PCMAV 3.0.3 Juli 2010 telah rilis bersama dengan majalah PCMEDIA terbarunya, segera download dan gunakan agar komputer anda terbebas dari virus lokal khususnya. PCMAV kali ini ukuran filenya cenderung lebih kecil dari versi - versi terdahulunya.

Download PCMAV 3.0.3 only
Download PCMAV 3.0.3 with ClamAV database

Tune-Up Utilities 2010 ver 9.0.4100.18 with Serial

Tune-Up Utilities 2010 with SerialMasih ingat kan dengan aplikasi yang satu ini, sebelumnya iki77 pernah posting aplikasi yang sama versi 2009 disini. Tapi sekarang telah muncul versi barunya yaitu Tune-Up Utilities 2010, pastinya dengan tambahan fitur yang makin canggih untuk memaksimalkan kinerja komputer anda.

Dengan Tune-Up Utilities, kita dapat merawat dan meng-costumize sistem komputer kita (software) dengan mudah tanpa perlu menjadi seorang ahli terlebih dahulu. Terdapat fitur baru yaitu Turbo Mode, dimana dengan turbo mode ini komputer akan mendahulukan aplikasi yang kita jalankan sehingga lebih cepat muncul dan lebih smooth..
Tampilannya pun menarik, makin simple dan mudah bernavigasi.

Berikut overviewnya

Maintain system
Keep your PC in top shape: With only one click, you maintain your computer and provide more stability.


Increase performance
Get the maximum from your PC and experience top speed for your work and games.



Fix problems
As easy as pie: Solve Windows problems quickly, easily, and reliably or restore deleted files.


Customize Windows
Give your Windows a new look: cool new boot screens, icons, and animations — free for downloading.


NEW! Turbo Mode
Disable unneeded processes and concentrate all the PC processing power on your active program!

NEW! Live Optimization
Accelerate the startup and response times of your programs — for optimal PC performance!

Tune-Up Utilities 2010 with Serial

:okay:Keren kan?!..Ayo..tunggu apa lagi!:bringiton: Segera download dan rawat sistem komputer kamu sendiri dengan mudah. Tenang aja..iki77 kasih gratis koq...sengihnampakgigi

Download Tune-Up Utilities 2010
Get maximum system maintenance

Download Serial TU2010
Code for full version

Friday, May 7, 2010

Download Mozilla FireFox 3.6.6

Mozilla Firefox (Mozilla si Rubah Api) merupakan aplikasi browser internet yang saat ini banyak digunakan. Dikarenakan teknologinya yang hebat, dan banyak fitur didalamnya untuk mendukung aktifitas browsing penggunanya. Saat ini (Juli 2010), Firefox mampu meraih peringkat pertama di toptenreviews.com sebagai internet browser terbaik dunia.




Berikut review dari softpedia.com

The Firefox project (formerly Firebird, which was formerly Phoenix) is a redesign of Mozilla's browser component, written using the XUL user interface language and designed to be cross-platform.

Firefox is a small, fast and very easy to use browser that offers many advantages over other web browsers, such as the ability to block pop-up windows and the tabbed browsing.

Here are some key features of "Firefox":

· Comprehensive popup controls to keep unwanted advertising off your desktop;
· A tab browsing mode that lets you open several pages in a single window, allowing you to load links in the background without leaving the page you're on;
· Integrated search (powered by Google);
· Industry leading accessibility with Find As You Type - find links and page text by simply typing;
· Simplified privacy controls that let you cover your tracks more effectively;
· A streamlined browser window that lets you see more of the page than any other browser while at the same time being more configurable;
· A large variety of free downloadable extensions and themes that add specific functionality and visual changes to the browser.

Requirements:

· Pentium 233 MHz (Recommended: Pentium 500MHz or greater)
· 64 MB RAM (Recommended: 128 MB RAM or greater)
· 52 MB hard drive space


Segera ganti / update firefox kamu untuk mendapatkan performa browsing yang lebih baik dan aman. Silahkan sedot dari situsnya langsung!:okay:

Download Mozilla Firefox All Release

"Catatan : Tulisan ini akan selalu berubah judul sesuai versi firefox terbarunya"